Projecten 2024-04-09T12:03:31+00:00

Projecten.

Bij JM Dak en Kozijn staan we garant voor het bieden van zekerheid en kwaliteit aan onze klanten. We bespreken daarom altijd met u de wensen en behoeften zodat we zeker zijn van een resultaat waar u meer dan tevreden mee bent.

Bitumen gevelbekleding


Dit bedrijf bestaat uit 2 hard werkende vakmensen die plezier in hun werk hebben en graag tevreden klanten zien. Ik ben zo’n uiterst tevreden klant. Van 1e offerteafspraak tot en met eindresultaat. Mijn hele woning (voor en achter) is aan de buitenzijde met keralit bekleed. Zeer netjes gedaan.

Judith van der Louw

Deuren


Top bedrijf met een geweldige service, dit bedrijf weet een geweldig resultaat neer te zetten voor een hele schappelijke prijs..

Taeke Van Turenhout

Dakkapel


Vandaag een groot dakraam en een dakkapel laten plaatsen op onze jaren 30 woning . Vanaf het eerste gesprek goed advies meedenkend en duidelijk ze weten echt waar ze over praten . Keiharde werkers en ruimen achteraf netjes op daarnaast super lange garantie kortom echt een topbedrijf met topmannen

Agenda Verschoor

Gevelbekleding + Deuren


Top bedrijf! Alles volgens afspraak, netjes afgewerkt en opgeruimd!

Marcia Pas

Schuifpui achterzijde


Super gasten , van eerste afspraak tot offerte. Van bestellen tot plaatsen. Alles volgens afspraak, gewoon super relaxed om zo een karwij uit handen te geven. Gaan pas weg als u tevreden bent , nou dat zijn we. Een aanrader voor anderen en bij een volgende klus bij ons … zullen we weer een beroep op hun doen. Bedankt mannen!

Frans & Lindian P-Heindijk

Deuren


Waarom wij voor JM Dak en Kozijn hebben gekozen? De no-nonsense aanpak van deze jongens! Geen gladde verkooppraatjes, maar een gesprek waarbij ze kijken naar de wensen die we hebben en dat verzorgen zij. Ze komen afspraken na, en als er vragen zijn helpt de dame op kantoor je heel vriendelijk en snel. Met de montage kwamen er vriendelijke jongens en werkten zij zorgvuldig. Ook de afwerking is zeer netjes. Kortom: een fijne ervaring voor ons. Voor de volgende keer komen we zeker bij hen terug (om onze gevel te vernieuwen)!

Gero Verdoren

Gevelbekleding


Onze voorzijde laten vervangen. Erg tevreden met het resultaat. Duidelijke afspraken en snel op laten meten. Offerte ook snel binnen. Ook achteraf de dakgoot op de offerte toe laten voegen was geen probleem!

Wij zijn heel erg blij met het resultaat van deze hardwerkende heren. Aan de hand hier van hebben we ook direct de aanvraag voor de luifel bij de voordeur ingediend en de dorpel onder het raamkozijn.

We gaan in de toekomst voor de achterkant van onze woning zeker beroep doen op het vakwerk van JM Dak en Kozijn!

Michael Hergt

Gevelbekleding


Het team van dak&kozijn hebben bij mij de gevel voorzien van Keraliet. Vooraf een keurige offerte gekregen en afspraak gemaakt. Mannen werken netjes, zijn beleefd en ruimen alles keurig op aan het einde van de dag. Alles gaat in overleg als er iets moet gebeuren of moet worden veranderd. Denken mee met oplossingen en dergelijke. Super uitgevoerd en iedereen aan te raden om met dit bedrijf en vooral deze mensen in zee te gaan.

Dennis Van Dongen

Kozijnen


2 weken geleden door JM Dak en Kozijn de gehele bovenverdieping van Kunstof kozijnen laten voorzien. Wat een vergroting in het woongenot! Zo goed als stil en veel warmer, hierbij ook gekozen voor rolluiken en dit maakt het helemaal af! De jongens werken zeer netjes en zijn heel vriendelijk. Na de werkzaamheden ruimen ze alles netjes op en laten ze alles netjes zien. Gelijk voor beneden ook maar even opgevraagd, want wat een toppers! JM Dak en Kozijn bedankt en hopelijk tot snel!

Sidney de Bondt

Kozijnen


Snel, direct en prettig contact! vakmannen die hard werken, betrouwbaar en ook nog eens gezellig zijn! afspraken zijn nagekomen en wij zijn tevreden over het eind resultaat. wij raden JM dak en Kozijn zeker aan. Met vriendelijke groet, Bert en Michelle

Michelle in ’t Veld – Kok

Dakkapel


Super blij met onze dakkapel!😁 Melvin en zijn team in 2 dagen top werk geleverd! Super bedankt en beveel j m dak en kozijn echt aan!

Jesley Kooij

Dakkapel


Velux dakraam en rolluiken laten plaatsen. De mannen werken snel, correct, professioneel en het resultaat is fantastisch. ook na het werk alles netjes opgeruimd. Ook prima aftersales/service ! Wij zijn heel blij en tevreden !!

Jaap Houtzager

Kozijnen


We hebben gekregen wat we hebben afgesproken. Alles super netjes afgewerkt. Echt een aanrader voor iedereen voor kunststof kozijnen. Vriendelijke mensen.

Cindy Kloosterman

Neem contact op

Heeft u vragen over het plaatsen van voordeuren en buitendeuren of andere deuren? We bieden vrijblijvend advies, dus schroom niet om contact met ons op te nemen. Voor servicevragen neemt u contact op via dit e-mailadres.

 • Vrijblijvend advies

  We komen kosteloos langs voor een Gratis inmeting.
  Zo weet u waar u aan toe bent en geeft u niks teveel uit.

 • Benodigd materiaal bestellen:

  We hebben een levertijd van 6 weken, niet lang dus.

 • Snelle plaatsing

  U hoeft niet lang te wachten op uw nieuwe dakkapel, kozijn,
  schuifpui of andere verbouwing

  * Onze planning is geheel afhankelijk van de weersomstandigheden.Wij kunnen daarom niet garanderen dat de afgesproken datum van plaatsen altijd nageleefd kan worden.

Vragen of direct advies nodig?

Bel direct!

JM Dak en Kozijn
4.8
Gebaseerd op 153 recensies
powered by Google